A murit bărbatul din Vaslui care s-a spânzurat din cauza unei amenzi

Pandemia cu coronavirus face încă o victimă în județul Vaslui! Bărbatul de 53 de ani, de la Gura Bustei, care s-a spânzurat pentru că a fost amendat de poliție, că a fost găsit pe stradă fără declarația pe propria răspundere, a decedat astă-noapte în spitalul din Bârlad, unde se afla internat la ATI Reanimare.

A murit bărbatul din Vaslui care s-a spânzurat din cauza unei amenzi

 

Bărbatul a stat aproape o săptămână în comă profundă. Oricât s-au străduit medicii, nu au mai putut să facă nimic în acest caz, întrucât starea pacientului a fost ireversibilă. Mai trebuie spus că, inițial, în urma unui test rapid pentru coronavirus, rezultatele au ieșit pozitive, ceea ce i-a determinat pe medici să îl transfere de la SJU Vaslui la spitalul din Bârlad, care este suport Covid-19. Ulterior, testele moleculare au demonstrat că nu era infectat cu noul coronavirus, dar întrucât starea sa era în continuare gravă, din cauza tentativei de suicid, s-a decis menținea lui în secția ATI Reanimare a spitalului Bârlad, unde a și decedat. „Starea sa era gravă, medicii nu erau prea optimiști privind șansele de supraviețuire. În cursul nopții de 28/29 aprilie, a decedat”, a precizat Daniela Borș, managerul spitalului bârlădean.

Vă reamintim că bărbatul de 53 de ani s-a spânzurat de un copac în curtea casei, unde locuia cu fratele său. Totul s-a petrecut în noaptea de 21/22 aprilie. După ce a fost găsit atârnând în ștreang, fratele său a anunțat la 112 solicitând ambulanța, iar el l-a dat jos din laț și a început să-i facă masaj cardiac, încercând cu toate puterile să-și salveze fratele. La fața locului a sosit și o ambulanță, cu un asistent medical și un ambulanțier, care au început manevrele de resuscitare, iar după circa 20 de minute asistentul medical i-a repornit inima. A sosit și un echipaj TIM cu medic, l-au intubat pe bărbatul care a vrut să se omoare și a fost transportat la CPU din cadrul Spitalului Județean Vaslui. Fiind transportat, intubat și în stare destul de gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, victimei i s-au recoltat probe pentru efectuarea testului rapid în vederea depistării virusului COVID-19, având în vedere actuala epidemie. Rezultatele testului rapid au fost pozitive! Cadrele medicale din SJU Vaslui i-au făcut și o radiografie și au observat că are leziuni la unul din plămâni și, au luat decizia, să îl trimită la spitalul din Bârlad, care este unitate suport Covid-19.