A fost identificată femeia care a lovit-o pe Cristina Joia de la Visuri la Cheie

Agresoarea Cristinei Joia a fost identificată de poliţişti. Tânăra de 34 de ani va fi adusă la Secţia 14 din Capitală pentru audieri.

Urmărește-ne peGoogle news
A fost identificată femeia care a lovit-o pe Cristina Joia de la Visuri la Cheie

Potrivit Ştirile PRO TV, Cristina Joia a depus plângere penală împotriva femeii care a lovit-o brutal în timp ce se afla la cumpărături, într-un magazin din sectorul 4 al Capitalei. 

Agresoara a fost identificată de poliţie şi are vârsta de 34 de ani. Ancheta este în plină desfăşurare. Poliţiştii de la Secţia 14 au mers luni în magazinul unde a avut loc atacul.

Echipa operativă a reluat cercetarea la faţa locului şi a audiat angajaţii care au fost de faţă în momentul în care Cristina Joia a fost agresată. În plus, au revăzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Aşa a fost identificată şi agresoarea, o tânără de 34 de ani care a răspuns cu o ploaie de înjurături atunci când i s-a atras atenţia că a parcat neregulamentar.

Imaginile atacului, devenite acum probă în dosarul penal, sunt înspăimântătoare. O recunosc şi reprezentanţii magazinului, care susţin că sunt oripilaţi de un asemenea comportament.

„Victima acestui incident a fost surprinsă de agresiunea celeilalte persoane implicate, neavând timpul necesar pentru a putea întreprinde vreo acţiune menită să o protejeze. Ne arătam solidari cu victima acestei agresiuni şi nu suntem de acord cu aceste modalităţi barbare de rezolvare a unor dispute verbale. Nu cunoaştem motivele, dar sunt sigur că oricare ar fi acestea, ele nu pot reprezenta o justificare într-o societate civilizată”, transmit reprezentanţii magazinului.

Printre cei care au despus mărturie se numără şi casiera care a ieşit din magazin spre maşina atacatoarei şi a astfel a reuşit să reţină numărul de înmatriculare, pe care l-a oferit poliţiei.

Între timp, probele strânse de poliţişti vorbesc despre o posibilă acuzaţie de loviri şi alte violente. Autorităţile aşteaptă raportul preliminar medico-legal care ar putea duce la schimbarea încadrării acuzaţiei la vătămare corporală, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare.