A fost asasinat Michael Jackson? Ultima lui conversație a fost făcută publică

Isterie generală, după ce hackerii de la grupul Anonymous au dezvăluit informații șocante despre moartea lui Michael Jackson. Aceștia susțin că Regele Pop ar fi fost, de fapt, asasinat, așa cum ar trebui să fie dovedit de ultima conversație pe care cel mai mare star al planetei a avut-o.

Urmărește-ne peGoogle news
A fost asasinat Michael Jackson? Ultima lui conversație a fost făcută publică

Hackerii de la Anonymous au publicat o conversație pe care Michael Jackson ar fi avut-o cu avocatul său, Dieter Weisner, înainte de a muri. 

Michael Jackson ar fi fost asasinat

În înregistrarea cu pricina, Michael Jackson mărturisește că se teme pentru viața lui și că este convins că cineva sau chiar mai multe persoane vor să îl ucidă.

„Nu știu dacă ar trebui să-ți spun asta, nu știu cine ar putea să asculte asta. Pot fi niște persoane care vor să scape de mine. Nu vor să mai exist. Nu pot să vorbesc despre ele la telefon. Nu știu ce se va întâmpla, dar simt în adâncul inimii mele că cineva vrea să scape de mine”, ar fi spus Michael Jackson, conform marca.com.

În continuare, Regele Pop mai spune că ar fi vorba de cineva chiar mai puternic decât Guvernul și a enumerat diversele modalități prin care ar putea fi ucis și prin care moartea lui ar putea fi acoperită.

„Poate să mă împuște, să mă înjunghie, poate să spună că a fost o supradoză de droguri... poate să facă multe. Nu este Guvernul, e mai mult de atât. Nu mă interesează de viața mea, nu-mi pasă, vreau ca copiii mei să fie bine”, ar mai fi explicat Michael Jackson.

Michael Jackson a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani. Cauza oficială a morții a fost o intoxicație puternică, cu propofol.