50 CENT a aruncat cu un scaun într-un trecător după ce a făcut o criză de nervi pe stradă

Miercuri seara, 50 CENT a intrat în centrul atenției după un scandal monstru în Edgewater. Înainte de momentul violent, rapperul lua cina cu o femeie la o terasă din oraș.

Urmărește-ne peGoogle news
50 CENT a aruncat cu un scaun într-un trecător după ce a făcut o criză de nervi pe stradă

Atunci, a trecut prin zonă un bărbat care a intrat în vorbă cu el, iar situația a degenerat rapid. În urma unui schimb de replici acid, cântărețul american a devenit extrem de violent și a aruncat cu o masă de pe terasă după rivalul său. Acesta l-a ratat, nimerind doar o mașină aflată în aria lor.

În acel moment, tânărul implicat în scandal și-a dat jos bluza și a continuat sa-l provoace pe rapper cu replici tăioase. 50 CENT nu s-a lăsat și a încercat sa-l lovească pe bărbat încă odată. De data aceasta a cuprins în mâini un scaun care a plonjat spre trecătorul agresiv.

După scurt timp Poliția și-a făcut apariția, însă nimeni nu a fost arestat. Rapperul american și însoțitoarea sa au plecat cu mașina personală a cântărețului.

Surse apropiate ale lui 50 CENT spun că incidentul a pornit de la atitudinea ironica a bărbatului la adresa rapperului și de la faptul că acesta îl filma în timp ce îi adresa cuvinte jignitoare.