Agent de pază din Ialomița, dat dispărut de trei zile - Apelul autorităților

Un ialomiţean, agent de pază în localitatea Fundulea, a dispărut fără urmă acum trei zile. Poliţiştii sunt în alertă pentru găsirea bărbatului care ultima dată a fost văzut în judeţul Călăraşi.

Urmărește-ne peGoogle news
Agent de pază din Ialomița, dat dispărut de trei zile - Apelul autorităților
Foto: IPJ Ialomița/ Adevărul.ro

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Slobozia.

Speriată că i s-ar fi putut întâmpla ceva, familia, care îl aştepta acasă şi a mai putut lua legătura telefonic cu el, a alertat autorităţile.  

Conform anchetatorilor citați de Adevărul.ro, în data de 18 ianuarie, Cătălin Ciprian Barbu ar fi plecat de la locul de muncă, în timp ce efectua serviciul de pază la o societate din localitatea Fundata, iar până în prezent nimeni nu mai ştie nimic de el.  

Poliţia a dat publicităţii semnalmentele bărbatului: înălţime 1.75 m, 75-80 de kilograme, păr şaten, ochi căprui, ca semn distinct având degetul arătător al mâinii drepte tăiat în urma unei intervenţii chirurgicale.   

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un echipament de agent de pază albastru cu negru, fes negru şi bocanci negri.   

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie, a transmis IPJ Ialomiţa.