Agent cercetat disciplinar la Buzău, după ce s-a folosit de uniforma de Poliție pentru a nu plăti serviciile unei prostituate

Un polițist care a vrut să întrețină relații sexuale cu o prostituată fără să plătească s-ar fi folosit de uniforma, deși era în afara serviciului.

Agent cercetat disciplinar la Buzău, după ce s-a folosit de uniforma de Poliție pentru a nu plăti serviciile unei prostituate
Foto: Pixabay/ Poliția Română

Când și-a dat seama de intenția bărbatului, femeia la care a mers pentru raporturi sexuale a chemat în ajutorul său alți doi bărbați.

Totul s-a petrecut în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, când un agent din Râmnicu Sărat, încadrat la un post din mediul rural, împreună cu un tânăr, în vârstă de 19 ani, s-ar fi dus să întrețină relații sexuale contra cost.

Deși agentul își încheiase programul de lucru a rămas îmbrăcat cu uniforma de care a și vrut să se folosească pentru a nu plăti.

Gestul bărbatului a înfuriat-o pe femeia la care a mers pentru a întreține relații sexuale astfel că aceasta a chemat în ajutorul său alți doi bărbați.

În același timp, aceasta, văzând că unul dintre cei doi poartă uniformă, a alertat și autoritățile.

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, IPJ Buzău a fost sesizat de către o tânără de 19 ani, din Călărași, cu privire la faptul că doi tineri s-au prezentat la locuința ei din municipiul Buzău cu scopul de a întreține relații sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai plece”, a declarat agent de poliție Cornelia Stroe.

Din investigații, polițiștii au stabilit că persoanele reclamate sunt doi bărbați în vârstă de 19 și 36 de ani din Valea Râmnicului și Râmnicu Sărat, acesta din urmă fiind încadrat ca agent de poliție la un post de poliție din mediul rural, agentul de poliție aflându-se în timpul liber”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Agentul a fost verificat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv. În acest caz, IPJ Buzău a deschis o anchetă internă care îl vizează pe bărbat, iar tânărul de 19 ani este cercetat acum pentru uzurpare de calităţi oficiale.

Citește și: Polițistul cercetat după ce a mers la o prostituată îmbrăcat în uniformă, a provocat vineri noaptea un accident rutier și a refuzat testarea alcoolemiei

Polițiștii au întocmit dosar penal și sub coordonarea parchetului au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurpare de calități oficiale. Totodată, conducerea IPJ Buzău a dispus efectuarea de verificări de ordin intern pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile disciplinare care se impun”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Poliţistul de 36 de ani a fost încadrat la IPJ Buzău în anul 2016, din sursă externă, și până în prezent nu a avut abateri disciplinare.

Sursa: Ziare.com, Știrile ProTV