Adevăratul motiv pentru care a plecat Lora de la Vorbește Lumea

Lora le-a dezvăluit fanilor adevăratul motiv pentru care a părăsit echipa Vorbește Lumea de la Pro TV. Cântăreața și-a dorit să se ocupe mai mult de proiectele ei, iar matinalul îi ocupa foarte mult timp.

Iun 15, 2021 - 14:35
Urmărește-ne peGoogle news
Adevăratul motiv pentru care a plecat Lora de la Vorbește Lumea

Începând de ieri, 14 iunie, Cove a fost însoțit de o întreagă echipă la cârma emisiunii. Sore, Theo Rose, Viviana Sposub, Veverița și Coțofană i-au fost alături îndrăgitului prezentator TV.

Fanii au fost curioși în legătură cu plecarea Lorei și i-au cerut mai multe detalii pe rețelele de socializare.

Din ianuarie și până vinerea trecută, Lora a prezentat emisiunea Vorbește Lumea alături de Cove. Cântăreața s-a alăturat echipei după ce Adela Popescu a rămas însărcinată pentru a treia oară.

Cântăreața a decis să se concentreze mai mult pe proiectele ei, susținând că matinalul îi ocupă foarte mult timp. Lora a mai spus că nu este făcută pentru o astfel de emisiune, unde trebuie să prezinte de luni până vineri.

„Și totuși… care a fost adevăratul motiv pentru care ai renunțat la Pro?”, a fost întrebarea unui fan. La scurt timp, Lora a lămurit acest subiect.

„Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni – vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. 

Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu pentru că am un business de crescut.

Este greu să faci tot ce fac eu – o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente.

Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar ăsta e principalul motiv și consider că este întemeiat”, a scris Lora pe InstaStory.

Chiar și după acest răspuns, cântăreața a fost asaltată cu zeci de întrebări legate de plecarea ei din emisiune.

Explicațiile pe care le-a oferit artista în ediția de vineri a emisiunii de la Pro TV nu au fost suficiente pentru internauți.

Aceștia și-au dorit să afle și mai multe detalii, iar Lora a ținut să sublinieze că principalul motiv este lipsa timpului. Blondina se ocupă acum de promovarea filmului „Pup-o, mă 2”, dar și cu afacerile ei.

Emisiunea a avut parte de multe schimbări în cinci luni, odată cu retragerea Adelei Popescu, care va naște în curând cel de-al treilea copil.

Nu este pentru prima dată când Lora a înlocuit-o pe soția lui Radu Vâlcan în emisiune. În 2018, artista a prezentat, timp de câteva luni, până la revenirea Adelei Popescu.