Actorul Salman Khan a fost mușcat de trei ori de un șarpe, în ziua de Crăciun

Celebrul actor indian Salman Khan a fost mușcat de un șarpe chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, în grădina fermei sale din Panvel. Actorul a fost dus de urgență la spitalul Kamothe din Mumbai.

Urmărește-ne peGoogle news
Actorul Salman Khan a fost mușcat de trei ori de un șarpe, în ziua de Crăciun
Foto: Salman Khan

Potrivit India Today, citat de ProTV, după șase ore de tratament, Salman a fost externat din spital, iar în prezent se odihnește acasă.

Salman Khan, care tocmai a împlinit 56 de ani în 27 decembrie, a povestit ce s-a întâmplat: ”Un șarpe a intrat în ferma mea. L-am scos afară folosind un băț. Treptat, mi-a ajuns la mână. Apoi l-am apucat ca să-l arunc, însă atunci m-a mușcat de trei ori. Era un fel de șarpe veninos. Am fost internat timp de 6 ore. Sunt bine acum.”

Mai târziu, în timp ce vorbea cu presa în afara fermei sale din Panvel, Salman Khan a precizat: ”Este un șarpe, așa că e normal să muște. M-a mușcat o dată, după care s-a produs un haos aici. Apoi, șarpele m-a mușcat din nou. S-a produs o zarvă dupa aceea, toată lumea striga spital, spital. În timpul asta, șarpele m-a mușcat și a treia oara. I-am dat drumul și m-am dus la spital. Acolo am aflat că șarpele era de altă specie (”decât crezusem eu”, n. red.). Când ne-am întors la fermă, șarpele era încă acolo, așa că l-am dus în alt loc.

Ferma lui Salman Khan se află pe un teren forestier, unde există un frunziș imens, floră și faună cu diverse păsări și animale.

O sursă a dezvăluit pentru India Today că Salman stătea și vorbea cu prietenii când a avut loc incidentul.

”S-a întâmplat sâmbătă seara, când stătea și vorbea cu prietenii săi. A simțit o înțepătură bruscă în braț și l-a smucit. Atunci prietenul lui a văzut șarpele și au intrat imediat în panică și au strigat după ajutor”, a declarat sursa citată de India Today și ProTV.