Actorul Michael Kenneth Williams a fost găsit mort, în apartamentul său din New York

Actorul american, cunoscut pentru rolul avut în filmul de Oscar, 12 Ani de Sclavie, și pentru rolul lui Omar din serialul The Wire (Cartelul Crimelor) avea 54 de ani.

Urmărește-ne peGoogle news
Actorul Michael Kenneth Williams a fost găsit mort, în apartamentul său din New York

Potrivit informațiilor citate de The New York Post, decesul actorului ar fi survenit în urma unei supradoze.

În urma unui apel la numărul de urgenţă din partea unei rude, poliţiştii s-au deplasat la domiciliul actorului, luni la ora locală 14.00.

Un reprezentant al familiei a confirmat decesul şi a cerut presei să-i respecte inimitatea.

Nu sunt semne care să indice că ar fi avut loc o crima. Ușa de la intrare nu a fost forțată, iar apartamentul este în regulă, nu lipsește nimic”, au declarat surse din Poliție.

Actorul ar fi murit din cauza unei supradoze deoarece autorităţile au găsit în apartament accesorii pentru consumul de droguri.

Suspiciunea nu a fost confirmată oficial, potrivit ABC News. De altfel, de-a lungul anilor, actorul nu a ascuns că a dus o luptă cu dependenţa de droguri. 

Nominalizat la premiile Emmy 2021 pentru rolul din Lovecraft Country”, Michael K Williams a devenit celebru în toată lumea prin rolul lui Omar Little din serialul “Cartelul Crimelor’’ (The Wire) și prin cel al lui Chalky White în „Imperiul din Atlantic City” (“Boardwalk Empire’’).

În „The Wire”, el l-a interpretat pe Omar Little, un homosexual care jefuia bandele de traficanţi de droguri, iar în personajul Albert Chalky White din „Imperiul din Atlantic City” a jucat tot rolul unui gangster puternic.