Actorul Florin Piersic împlinește 86 de ani: „Sunt mândru de anii mei, pentru că știu că n-am trăit degeaba”

Celebrul actor român Florin Piersic împlinește joi, 27 ianuarie, vârsta de 86 de ani.

Ian 27, 2022 - 13:36
Ian 27, 2022 - 13:38
Urmărește-ne peGoogle news
Actorul Florin Piersic împlinește 86 de ani: „Sunt mândru de anii mei, pentru că știu că n-am trăit degeaba”
Sursa Foto: Florin Piersic/ Facebook

Potrivit postărilor de pe pagina personală de Facebook, Piersic este încă foarte activ din punct de vedere profesional.

La sfârșitul anului trecut s-a aflat în Dubai pentru a filma o emisiune de divertisment, iar pe 21 ianuarie a plecat în Germania, unde are mai multe reprezentanții cu piesa de teatru "Străini în noapte".

"În urmă cu patru zile. Scena - recepția hotelului Leonard din Dusseldorf. Abia am intrat, impreuna cu Ciprian, organizatorului turneului cu piesa “Straini in noapte”, in Germania. Schimbam cateva vorbe. “Vorbiti romaneste?” In fata noastra, politicos si gata sa ne serveasca, un tanar. Da, raspund. Ne priveste, se apropie de mine si imi spune: “Stiti, am auzit ca va veni in hotelul nostru Florin Piersic. Oare e adevarat? Tare mi-as dori sa il intalnesc, sa ii strang mana”. N-ati vazut momentul. Ii intind mana si ii spun: “Ma recomand. Ma cheama Florin Piersic”. As fi dat orice sa il fotografieze cineva, sa va pot arata figura lui. Va dati seama, cu parul asa, aproape alb, ca pentru rolul Hemingway pe care am fost la un pas sa il joc acum vreo doi ani, cu cate un rid - usor-, in plus, pe ici, pe colo pe figura, ca desi mai bland, nici pe mine nu ma iarta timpul, omul saracu’ nu m-a recunoscut, dar mare i-a fost bucuria sa ne intalnim, iar mie tare mi-a fost drag de el si de intalnirea exceptionala cu publicul din Dusseldorf-in teatrul superb pe care il vedeti in fotografie - si din sala Capitol din Frankfurt.

Cum s-ar zice am sfarsit anul trecut cu calatoria in Dubai si l- am inceput pe asta nou, bine, tot cu o calatorie, asa ca nu prea am vreme sa mai stau sa socotesc ca astazi implinesc o…varsta. Dar sa stiti ceva, sunt mandru de anii mei, pentru ca stiu ca n-am trait degeaba.

N-a venit inca momentul, nostalgiilor si al tristetilor. Stiti de ce? Pentru ca am parte de afectiunea, indraznesc sa spun chiar iubirea voastra pe care o simt cand va am alaturi intr-o sala de teatru, sau cand va intalnesc- intamplator - in fata unei receptii de hotel, la mii de kilometri de casa.
Sa fiti la fel de siguri ca si eu va iubesc! Si faceti bine si mai opriti si voi anii astia din goana, sa nu mai fuga asa repede, ca mai am ceva planuri cu mine si cu voi!", a scris Florin Piersic pe Facebook.