Actorul Alec Baldwin a fost achitat după uciderea accidentală a colegei sale, Halyna Hutchins

Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a aflat verdictul pentru acuzaţia de crimă a colegei sale, Halyna Hutchins.

Urmărește-ne peGoogle news
Actorul Alec Baldwin a fost achitat după uciderea accidentală a colegei sale, Halyna Hutchins
Foto: Alec Baldwin/Instagram

Alec Baldwin a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a spus că a fost achitat de acuzaţia de crimă, după ce la 21 octombrie 2021, în timpul unor filmări, arma care se afla în mâna acestuia s-a descărcat accidental. Nefericitul incident a dus la moartea directoarei de imagine, Halyna Hutchins.

Autoritatea care reglementează regimul armelor şi muniţiilor din New Mexico a decis ca producătorii filmului "Rust" să primească o amendă maximă de 139.793 de dolari pentru neregulile înregistrate pe platourile de filmare.

Compania de producţie a fost somată de inspectorii care anchetează regimul armelor şi muniţiilor să achite amenda pentru nerespectarea normelor de siguranţă la locul de muncă şi neglijenţă, la 6 luni după comiterea faptei. Compania Rust Movie Productions a emis un comunicat prin care se arată nemulţumită de decizie şi urmează să facă apel în instanţele superioare de justiţie.

Actorul american urmează să devină din nou tătic la vârsta de 64 de ani, cu Hilaria Baldwin, împreună cu care mai are 6 copii. Dintr-o altă căsnicie, Baldwin mai are o fiică de 26 de ani, care i-a fost alături după tragedia de anul trecut.