A murit bucătarul Liviu Chiorpec, cunoscut pentru aparițiile din cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”

Îndrăgitul bucătar, Liviu Chiorpec, a murit joi dimineaţă, 4 noiembrie, iar teribila veste i-a întristat pe mulți bucătari din România şi a stârnit imediat numeroase reacții în mediul online.

Urmărește-ne peGoogle news
A murit bucătarul Liviu Chiorpec, cunoscut pentru aparițiile din cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”

Liviu Chiorpec a fost concurent și ulterior jurat în emisiunea "Chefi la cuțite" de la Antena 1. Tristul anunţ a fost dat chiar de către prietenii și apropiații celui care a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari români.

E o dimineaţă in care îmi moare un prieten dupa o lunga și demna lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astazi este doar despre tine si sauvignonul va fi de acum incolo despre tine. Mi-e trist, mi-e frig, ma gândesc ca cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viata ta.

Ne-am cunoscut călcandu-ne pe picioare la cursurile de tango si am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și pierdute ale vieții. Ne-am dus alaturi anii imblanzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc cautand in noi sunete și forme. Sa-i inveti, draga Liviu, pe cei de sus, sa bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Chiorpec a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Vestea i-a întristat pe mulți și reacțiile și mesajele nu au întârziat să apară. Chef Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu acesta, a fost printre primii care au postat pe Instagram despre această pierdere.

În ultimele luni, Liviu Chiorpec nu a mai fost atât de activ pe rețelele sociale. Ultima fotografie cu el a fost publicată pe Facebook în luna august. În imagine, acesta apare jucându-se cu un câine, zâmbitor și relaxat, așa cum obişnuia la Chefi la Cuțite.