A fost prins bărbatul din Iași care și-a înjunghiat iubita, după care a abandonat-o într-o mașină parcată

Agresorul nu se află la primele probleme cu legea. Iubita acestuia a fost transportată în stare gravă la spital, cu multiple plăgi înjunghiate, inclusiv plăgi abdominale.

Urmărește-ne peGoogle news
A fost prins bărbatul din Iași care și-a înjunghiat iubita, după care a abandonat-o într-o mașină parcată

Bărbatul din judeţul Iaşi care şi-a înjunghiat iubita şi a lăsat-o într-o baltă de sânge, într-o maşină parcată la margine de drum, a fost prins joi seara, 22 iulie. 

Agresorul a fost prins în trafic de către poliţişti, pe raza comunei Popricani, judeţul Iaşi. Acesta a fost căutat de Poliţia din Iaşi, dar şi de Poliţia de frontieră cu termoviziunea. 

În sprijinul acestora a venit şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale Botoşani. După ore întregi de căutări, bărbatul a fost prins în trafic şi încătuşat.   

Joi, 22 iulie, victima, o persoane de sex feminin, a fost transportată cu echipa de Terapie Intensivă Mobilă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Se află în stare gravă, în şoc hemoragic, cu multiple plăgi înjunghiate, inclusiv plăgi abdominale, cu evisceraţie de intestine.   

Potrivit ultimelor informaţii, femeia a intrat joi seara în sala de operaţie iar în cursul zilei de vineri, 23 iulie, se afla în Terapia Intensivă. Aceasta este stabilă din punct de vedere hemodinamic.  

Se pare că agresorul nu se află la primele probleme cu legea. În noaptea de 6 septembrie 2020, a fost urmărit de poliţişti prin mai multe cartiere din Iaşi. În final, a fost împuşcat de o jandarmeriţă.  

A fost condamnat ulterior, la Judecătorie, la doi ani si două luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj şi distrugere.