VIDEO: Întâlnire între premierul Nicolae Ciucă și președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, la Palatul Victoriei

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit, luni, la Palatul Victoria, cu președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Iun 27, 2022 - 13:14
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Întâlnire între premierul Nicolae Ciucă și președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, la Palatul Victoriei
Foto: Guvernul României

Performanțele extraordinare ale sportivilor noștri ne dau speranță în capacitatea românilor de a-și demonstra potențialul. Entuziasmul de acum, generat de aurul câștigat de două ori la Mondiale de David Popovici, este o resursă de inspirație și motivare a copiilor și tinerilor noștri. Guvernul României va face toate eforturile pentru a susține performanța, a recunoaște meritele sportivilor și a le crea infrastructura necesară pregătirii la nivel înalt. Alături de COSR și Federații, Ministerul Sportului se va implica cu toate resursele în eforturile de relansare a dorinței tinerei generații de a străluci la competițiile europene și internaționale”, a transmis premierul Nicolae-Ionel Ciucă, în cadrul întâlnirii.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a reconfirmat angajamentul Guvernului de furniza finanțările necesare pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de Vară, de la Paris.

La rândul său, președintele COSR, Mihai Covaliu, a subliniat importanța sprijinului oferit tinerilor care se pregătesc în centrele Comitetului Olimpic, asigurând astfel facilități la standarde internaționale pentru cei care pot cuceri medalii în competițiile internaționale din următorii ani.