Grav accident de circulație, cu opt victime, în Hunedoara - A fost activat planul roșu de intervenție

Un accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază, 25 iunie, în localitatea Cârneşti din judeţul Hunedoara, în care au fost implicate două maşini în care se aflau 8 persoane, între care 5 copii.

Iun 25, 2022 - 21:18
Urmărește-ne peGoogle news
Grav accident de circulație, cu opt victime, în Hunedoara - A fost activat planul roșu de intervenție
Foto: ISU Hunedoara/ Imagine cu caracter ilustrativ

Două victime au rămas încarcerate, iar 7 persoane au fost transportate la spital, între acestea un copil în stare de inconştienţă. A fost activat planul roşu de intervenţie.

În această după amiază, pompierii hunedoreni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier ce a avut loc în localitatea Cârneşti. Pentru optimizarea acţiunii de răspuns, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, la nivelul judeţului Hunedoara.La locul evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje SMURD încadrate de 19 pompieri", transmite ISU Hunedoara.

De asemenea, cinci echipaje ale Serviciului de Ambulanţa Judeţean au intervenit alături de pompierii militari.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 8 persoane, 5 dintre acestea fiind copii.

La sosirea forţelor de intervenţie, două victime erau încarcerate, fiind extrase din maşină de către echipajele de descarcerare. În urma accidentului, şapte victime au fost asistate medical la faţa locului, fiind apoi transportate la Spitalul din Hunedoara, printre care şi un minor, aflat în stare de inconştienţă. Pentru un pasager nu s-a impus transportul la spital", mai transmite ISU Hunedoara

Pompierii au asigurat de asemenea, măsurile necesare preîntâmpinării izbucnirii unui incendiu.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului rutier.