O tânără a moștenit 12 milioane de dolari, dar nu poate folosi banii, pentru că nu îndeplinește condițiile puse de tatăl ei înainte să moară

Clare Brown, o australiancă de 26 de ani, a moştenit 12 milioane de dolari australieni de la tatăl ei, însă trăieşte din ajutor social, pentru că nu a îndeplinit încă cele două condiţii pentru obţinerea banilor. Soacra femeii a explicat situația în care se află nora ei.

Iun 25, 2022 - 15:33
Urmărește-ne peGoogle news
O tânără a moștenit 12 milioane de dolari, dar nu poate folosi banii, pentru că nu îndeplinește condițiile puse de tatăl ei înainte să moară
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Când tatăl lui Clare Brown, broker de acțiuni, Chris, a murit în ianuarie anul acesta, tânăra de 26 de ani a rămas cu o avere de 12 milioane de dolari.

Cu toate acestea, a venit cu două clauze cruciale: ca ea să obțină un loc de muncă și să contribuie cu ceva la societate.

Clare este însă șomeră de ani de zile și a declarat pentru o publicație australiană că starea sa de sănătate, inclusiv tulburarea de deficit de atenție/hiperactivitate (ADHD) și autismul funcțional înalt, o împiedică să își asigure un loc de muncă, potrivit news.com.au.

Ea susține, de asemenea, că reducerile de finanțare pentru Schema Națională de Asigurare pentru Invaliditate au afectat capacitatea sa de a se pregăti pentru un loc de muncă.

„M-am autointitulat o milionară falită pentru că sunt falită în mod constant și nu pot face nimic în privința asta”, a spus Brown pentru A Current Affair. "Puteți vă rog să vă opriți cu toată chestia asta de a obține un loc de muncă? Nu se va întâmpla. Dați-mi ceea ce este al meu de drept. Eu sufăr".

Astăzi, Clare Brown supraviețuiește din plățile de asistență socială împreună cu soția ei Lauren și fiica lor de un an în Mount Druitt, în vestul Sydney-ului, o schimbare uriașă față de fosta ei viață de lux, după ce a crescut într-o zonă bogată și a participat la o prestigioasă școală privată.

Ruth Barr, mama în vârstă a lui Lauren (soția lui Clare), a declarat pentru Daily Mail Australia, că nora ei șomeră nu putea munci pentru că „uraște mulțimile, nu se poate concentra și oamenii o urăsc pentru că este gay”. Doamna Barr a adăugat că, dacă cineva a susținut că doamna Brown este bine, atunci „spunea minciuni”. „Nu are bani”, a spus ea. „Altfel de ce ar trăi pe muntele Druitt?”.

Clare Brown a spus pentru A Current Affair că a primit anterior o plată de 500 de dolari pe săptămână de la tatăl ei pentru a-și suplimenta beneficiile guvernamentale, dar că el a continuat să „o întrerupă”.

Înțeleg de ce acești oameni vor să fiu un membru funcțional al societății, totuși, trebuie să te uiți la diagnosticul meu și să realizezi că nu se va întâmpla”, a spus ea despre membrii familiei care puneau în aplicare clauzele din testamentul tatălui ei.

Între timp, soția sa Lauren a explicat că partenera ei are dificultăți cu sarcinile zilnice din cauza stării sale și a spus că se bazează pe o listă de verificare.

Singurul loc de muncă pe care l-a avut vreodată a fost un job part-time pentru Autism Australia, precum și mai puțin de o oră de muncă ca barista.