Marcel Ciolacu: „Apreciez gestul de demnitate politică făcut de Adrian Chesnoiu”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis joi, 23 iunie, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu din funcția de ministru al Agriculturii, că performanţele profesionale ale acestuia ”sunt dincolo de orice îndoială”.

Urmărește-ne peGoogle news
Marcel Ciolacu: „Apreciez gestul de demnitate politică făcut de Adrian Chesnoiu”
Foto: Marcel Ciolacu/ Facebook

Liderul partidului a subliniat că, prin demisie, Chesnoiu „a ales cea mai onorabilă cale de a-şi apăra numele şi reputaţia profesională”.

„Apreciez gestul de demnitate politică făcut de Adrian Ionuţ Chesnoiu, care a ales cea mai onorabilă cale de a-şi apăra numele şi reputaţia profesională. Performanţele profesionale ale lui Adrian Chesnoiu, ca ministru al Agriculturii, sunt dincolo de orice îndoială. Le apreciez în mod deosebit şi îi mulţumesc pentru efortul depus şi rezultatele obţinute. Am convingerea că Adrian Chesnoiu va reuşi să-şi apere cu succes onoarea şi că va reveni în serviciul public”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anunţat că se retrage din funcţie şi se autosuspendă din Partidul Social Democrat după ce DNA a cerut Camerei Deputaţilor ridicarea imunităţii sale. Potrivit procurorilor, Chesnoiu este suspectat de abuz în serviciu.