O femeie de 41 de ani din Neamţ a anunţat la 112 că a fost răpită şi ţinută închisă într-o baracă

O femeie în vârstă de 41 ani a sunat, marţi seara, la 112 şi a anunţat că a fost răpită şi este sechestrată într-o baracă din municipiul Piatra-Neamţ.

Urmărește-ne peGoogle news
O femeie de 41 de ani din Neamţ a anunţat la 112 că a fost răpită şi ţinută închisă într-o baracă
Foto: Poliția Română

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că poliţiştii au demarat cercetările, în urma cărora a fost identificată locaţia unde se afla femeia, o bază sportivă nefuncţională din oraş.

„Din declaraţiile apelantei a reieşit faptul că, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 19:30, după ce ar fi părăsit incinta unui bar din Piatra-Neamţ, ar fi fost ajunsă din urmă de o persoană necunoscută, care i-ar fi acoperit ochii cu o eşarfă, după care ar fi fost condusă şi încuiată într-o încăpere, nefiind victima vreunei agresiuni. Persoana în cauză, un bărbat de 61 ani, din Piatra-Neamţ a fost identificată de poliţişti şi condusă în vederea audierii la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ", a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit sursei citate, bărbatul nu a fost reţinut pentru că ar exista neconcordanţe între declaraţiile femeii şi probele administrate de poliţişti.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi tuturor aspectelor reclamate, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.