Un bărbat din Sălaj a murit în urma unor leziuni interne, după ce ar fi fost bătut cu pumnii de soţie

O femeie din comuna Plopiș, județul Sălaj, a fost arestată preventiv după ce și-ar fi omorât în bătaie soțul.

Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat din Sălaj a murit în urma unor leziuni interne, după ce ar fi fost bătut cu pumnii de soţie
Foto: Captură Video Digi24

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, din verificări a reieşit că un bărbat de 56 de ani, din comuna Plopiş, ar fi decedat la domiciliu, în data de 14 iunie, iar în urma examinării cadavrului au fost identificate pe acesta mai multe escoriaţii şi echimoze.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cauza şi împrejurările în care s-a produs decesul, cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Zalău, în vederea efectuării necropsiei.

”În urma concluziilor preliminare, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urma unor leziuni interne. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care în urma probatoriului administrat, a stabilit faptul că, în data de 14 iunie, pe fondul unor neînţelegeri, o femeie, în vârstă de 55 de ani (soţia victimei), i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii în zona toracică şi abdominală, provocându-i leziuni interne, care au dus la decesul acestuia”, au mai transmis polițiștii.

Procurorul de caz a dispus reţinerea femeii, pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus, în 16 iunie, arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.