Deputat PNL: „PSD nu știe altceva decât să ia banii oamenilor care muncesc din greu de dimineață până seara”

Deputatul PNL, Cristian Băcanu a reacționat după atacul politic al președintelui PSD, Marcel Ciolacu, de luni dimineață. Acesta spune că păstrarea cotei unice a fost o condiție a liberalilor pentru această guvernare, iar „Ciolacu se tot face că uită”.

Urmărește-ne peGoogle news
Deputat PNL: „PSD nu știe altceva decât să ia banii oamenilor care muncesc din greu de dimineață până seara”
Foto: Cristian Băcanu/Facebook

Îi cer domnului Ciolacu să isprăvească odată cu jignirile și cu tiriplicismele domniei sale și să se gândească cum să-l învețe pe domnul Câciu să crească gradul de colectare (da, aceasta este soluția) al impozitelor și taxelor și cum să gândească măsuri fiscale coerente.

PSD nu știe altceva decât să ia banii oamenilor care muncesc din greu de dimineață până seara pentru a îi cheltui pe tot felul de himere. Realitatea este însă că păstrarea cotei unice pentru noi a fost o condiție pentru această guvernare iar domnul Ciolacu (care de curând pescuia pe Belina la umbra lui Liviu Dragnea) se tot face că uită.

Să fie clar, eu am 2 mari probleme cu modul în care PSD-ul înțelege să tot deschidă subiectul revizuirii fiscale:

1. nu sunt de cuvânt, uită un angajament luat la momentul formării guvernării;

2. fac praf și pulbere noțiunea de predictibilitate fiscală, alungă investitorii, fac mult rău mediului privat și, în acest mod, le fac rău românilor.

La treabă, domnilor pesediști, v-am spus deja cu ce ar trebui să vă ocupați!

PS. PNL are datoria de a apăra cota unică, stabilitatea fiscală și mediul de afaceri cu orice preț. Apărăm astfel bunăstarea cetățenilor”, a transmis parlamentarul PNL - Cristian Băcanu.