Două femei din Bârlad au fost bătute, după ce le-au atras atenția unor bărbați să nu mai vorbească urât

Doi bărbaţi, de 32 şi 54 de ani, din Bârlad, au fost reţinuţi iniţial pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, dar ulterior au fost puşi în libertate de procurori. Cei doi au lovit două femei cu palmele şi picioarele pentru că le-au atras atenţia să nu mai vorbească urât.

Urmărește-ne peGoogle news
Două femei din Bârlad au fost bătute, după ce le-au atras atenția unor bărbați să nu mai vorbească urât
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Un scandal de proporţii a avut loc într-un magazin din Bârlad pe 11 iunie. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au stabilit că doi bărbaţi, din municipiul Bârlad, au lovit două tinere cu palmele şi picioarele şi au produs mai multe distrugeri într-un magazin din localitate.

Persoanele bănuite de comiterea infracţiunii, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic, lovind cu palmele şi picioarele, două femei, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, din municipiul Bârlad. Agresiunea ar fi avut loc în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Vasile Pârvan, iar în timpul acesteia, ar fi fost distruse mai multe bunuri”, spun anchetatorii.

Pe 13 iunie, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, iar procurorii i-au plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.