Încă o aeronavă militară americană s-a prăbușit în California - Este al doilea accident aviatic în decurs de doar 48 de ore

O aeronavă militară s-a prăbuşit în comitatul Imperial din California joi după-amiază - al doilea accident de acest gen în doar 48 de ore, au declarat oficiali americani, relatează dpa.

Urmărește-ne peGoogle news
Încă o aeronavă militară americană s-a prăbușit în California - Este al doilea accident aviatic în decurs de doar 48 de ore
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Un reprezentant al Departamentului de Pompieri din comitatul Imperial a declarat pentru Los Angeles Times, sub rezerva anonimatului, că pompierii au fost chemaţi joi la ora 17:43 (00:43 GMT vineri) pe autostrada 78, în apropiere de Palo Verde, pentru a interveni în cazul unui avion militar prăbuşit.

Personal militar s-a deplasat, de asemenea la faţa locului, a spus el, adăugând că nu are informaţii despre tipul aeronavei care s-a prăbuşit.

"Am primit informaţii că o aeronavă militară s-a prăbuşit la circa 60 de km nord de Yuma, Arizona", potrivit unui comunicat al Naval Air Facility El Centro, postat pe Facebook la ora 18:10.

"Unităţi de pompieri şi alte servicii de ajutor locale s-au deplasat la faţa locului. Nu avem alte informaţii în acest moment", se precizează în comunicat.

Miercuri, un aparat de tip MV-22B Osprey care participa la o misiune de antrenament s-a prăbuşit în sudul Californiei, în apropiere de Glamis, la 35 km de frontiera mexicană. Toţi cei cinci puşcaşi marini aflaţi la bordul aeronavei şi-au pierdut viaţa.