Marian Oprișan a rămas din nou fără permis, după ce a fost prins de radar cu o viteză de cu 171 de kilometri pe oră, în localitate

„Baronul” de Vrancea, Marian Oprișan, a rămas din nou pieton, după ce polițiștii l-au prins cu viteză excesivă. Vicepreședinte Consiliului Județean Vrancea se afla la volanul mașinii într-o localitate din județul Galați, în momentul în care a fost prins de radarul polițiștilor.

Iun 9, 2022 - 18:24
Urmărește-ne peGoogle news
Marian Oprișan a rămas din nou fără permis, după ce a fost prins de radar cu o viteză de cu 171 de kilometri pe oră, în localitate
Foto: Marian Oprișan/Facebook

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a rămas din nou pieton, după ce a fost prins de polițiști, duminică, 5 iunie, circulând cu 171 de kilometri pe oră, în localitate, în județul Galați. Oprișan a protestat după decizia de ridicare a permisului, la Judecătoria Focșani.

Nu este prima oară când Marian Oprișan rămâne fără carnetul de conducere din cauza vitezei excesive. Ultima oară a fost în iunie 2020, când a rămas pieton pentru trei luni, la trei ani de la incident, notează realitatea.net. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a pierdut procesul prin care a contestat decizia poliţiştilor, după ce în 2017 a fost înregistrat de radar în timp ce circula cu viteză de 191 de kilometri pe oră, într-o localitate din județul Buzău.

Potrivit sursei citate, Oprişan făcuse apel într-un dosar înregistrat iniţial la Judecătoria Râmnicu Sărat care a avut ca obiect “anulare proces verbal de contravenţie”, în care s-a judecat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.