Polițiștii din Germania i-au confiscat unui șofer român câinele și 100 de kilograme de carne din portbagaj, după ce l-au oprit pe autostradă

Un român care mergea spre Belgia cu mașina plină de provizii și un cățel de rasă pentru care nu avea acte, a rămas fără ambele după ce a fost oprit de poliție pe o autostradă din Germania.

Urmărește-ne peGoogle news
Polițiștii din Germania i-au confiscat unui șofer român câinele și 100 de kilograme de carne din portbagaj, după ce l-au oprit pe autostradă
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Într-un control de rutină pe autostrada A3 din apropierea orașului Frankfurt, polițiștii au descoperit în mașina bărbatului, care venea din România, 100 de kilograme de carne crudă nerefrigerată și un cățeluș Husky, conform Fuldaer Zeitung.

Cățelușul, în vârstă de aproximativ cinci săptămâni, era transportat într-o cutie și se afla într-o condiție fizică precară, potrivit polițiștilor din Germania, care au confiscat animalul după consultarea unui veterinar.

Cățelul a fost predat unui adăpost local de animale, iar cățelul va fi hrănit până când va putea primi vaccinurile necesare. Costurile de îngrijire ale animalului, care au totalizat 800 de euro, i-au fost cerute românului.

Potrivit ProTV, cele 100 de kilograme de carne crudă nerefrigerată, în valoare de aproximativ 500 de euro, au fost și ele confiscate. Șoferul a fost nevoit să plătească pentru distrugerea produselor, inclusiv o amendă de 200 de euro.