Muncitor de origine asiatică, acuzat că a ucis și a mâncat o pisică, la Cluj - Ce s-a întâmplat de fapt

Presa locală din Cluj a relatat un caz șocant, potrivit căruia un cetățean de origine asiatică este acuzat că a ucis o pisică cu intenția de a o mânca. Un localnic a văzut felina legată de rucsacul suspectului și a anunțat imediat autoritățile Poliția Animalelor, care a demarat în acest sens o anchetă.

Urmărește-ne peGoogle news
Muncitor de origine asiatică, acuzat că a ucis și a mâncat o pisică, la Cluj - Ce s-a întâmplat de fapt
Foto: Unsplash/ Imagine cu caracter ilustrativ

Atenție pe zona Baciu, țineți-vă animalele în casă! Azi dimineață în zona Panemar, tatăl meu a văzut un asiatic ce avea agățat de rucsac un pisic mort, era cu mai multe culori, atârnat de picioarele din spate, încă mai curgea sânge din el și mergea înspre Baciu. Era în coloana, a strigat din mașină la el, iar asiaticul râdea și îi făcea semne că e pentru mâncat. Încercăm să aflăm dacă sunt camere de supraveghere la Panemar, va fi sesizată poliția și sperăm să îl identifice și să plătească penal idiotul. Cei care vă lăsați pe afara pisicile sau câinii vă rog aveți grijă de ei, că sunt tot mai mulți asiatici în Cluj și pentru ei e normal să îi mănânce. Din pacăte cred că mulți amărâți ai străzii pică victimele lor și cu siguranță vor prinde tot ce pot, deci și cei lăsați la plimbare afară nesupravegheați sunt în pericol. Partea și mai proastă e că oamenii de pe stradă se uitau mirați la el, dar nimeni nu a făcut nimic”, a scris Beatrice Tobias în grupul de Facebook „Protecția Animalelor Cluj”.

Poliția Animalelor a anunțat declanșarea unei anchete, după ce polițiștii au primit sesizare în legătură cu acest caz.

În cursul zilei de astăzi, 3 iunie (n.red. vineri), polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că, pe strada Calea Baciului, din municipiul Cluj-Napoca a fost observat un bărbat, de o altă naționalitate, care ar fi avut agățat asupra rucsacului un exemplar felin ce părea a prezenta leziuni, cel mai probabil animalul fiind decedat. În baza sesizării, polițiștii au demarat o anchetă, în vederea stabilirii tuturor aspectelor reclamate, identificării persoanei în cauză, urmând ca odată cu clarificarea tuturor circumstanțelor să fie dispuse măsurile legale”, se arată în comunicatul emis vineri de Poliția Animalelor.

Potrivit știripesurse.ro, în urma anchetei s-a stabilit că bărbatul ar fi găsit animalul mort și l-a dus la locul de muncă, unde l-ar fi îngropat.

Referitor la sesizarea telefonică din data de 3 iunie a.c., cu privire la faptul că pe strada Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca a fost observat un bărbat, de 55 de ani, care ar fi agățat asupra rucsacului un exemplar felin, ce părea a prezenta leziuni, cel mai probabil fiind decedat, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au demarat verificările necesare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

În urma verificărilor derulate, polițiștii au stabilit faptul că animalul a fost găsit decedat pe stradă de către bărbatul de 55 de ani, fiind luat de acesta pentru a-l îngropa.

Bărbatul a transportat cadavrul animalului într-un șantier în care acesta își desfășura activitatea, unde a îngropat animalul.”, se arată în comunicatul transmis sâmbătă de autorități, citat de știripesurse.ro.