Româncă, suspectată de implicare în jefuirea unui câștigător la loterie, în Italia: 8 kilograme de aur, bijuterii și o șampanie

O româncă, supărată pe fostul ei iubit italian, este căutată de carabinieri în legătură cu un jaf care face înconjurul Italiei.

Urmărește-ne peGoogle news
Româncă, suspectată de implicare în jefuirea unui câștigător la loterie, în Italia: 8 kilograme de aur, bijuterii și o șampanie
Foto: Unsplash/ Imagine cu caracter ilustrativ

Din vila bărbatului, din apropiere de Torino, trei indivizi care vorbeau cu accent românesc, au furat opt kilograme de lingouri de aur, bijuterii și bani, în valoare de peste 600 de mii de euro. Păgubitul câștigase anul trecut 5 milioane de euro la loterie și, imediat după aceea, și-a refăcut viața cu o nouă iubită. Astfel, românca ar fi plănuit jaful din răzbunare.

Scena jafului a fost vila fostului iubit al româncei din Torre Pelice, o localitate mică din regiunea Piemont. Bărbatul și partenera lui de acum, în vârstă de 25 de ani, au fost atacați de trei bărbați care purtau cagule și mănuși din latex.

Victimele au fost sechestrate, ținute pe podea și amenințate cu pistolul. Intrușii știau că italianul câștigase, acum un an, cinci milioane de euro, după ce a luat un loz, la întâmplare.

O parte din bani îi investise în lingouri de aur, bijuterii și alte bunuri de valoare, după ce își cumpărase vila în care locuia acum și o mașină scumpă. 

După mai bine de o oră de scotocit prin vilă, autorii jafului au găsit ce căutau. În anchetă, italianul le-a povestit carabinierilor atât despre accentul românesc al agresorilor, cât și despre fosta lui iubită, româncă. Șansa de la loterie a bărbatului pare să fi atras răzbunarea femeii, după cum cred oamenii din zonă.  

În acest caz, anchetatorii din Italia au reținut un suspect, în persoana unui bărbat de 48 de ani din Republica Moldova. Complicii lui sunt în continuare căutați. 

Fosta iubită româncă a italianului jefuit este și ea în atenția autorităților italiene. Polițiștii nu i-au făcut încă publică identitatea.

Italianul din vila căruia au fost furate lingouri de aur care cântăreau 8 kilograme a mai fost victima unui jaf și înainte de Crăciun. Atunci, dintr-o altă casă i-au dispărut 250 de mii de euro.

Sursa: Știrile ProTV