Fetiță de trei ani din Suceava, în stare gravă, după o supradoză de sirop de tuse

O fetiță de 3 ani din Rădăuți se află în stare gravă la spital, după o supradoză de sirop analgezic. Mama fetiței este cea care a dus-o de urgență la medic, însă este cercetată acum de polițiști.

Iun 2, 2022 - 11:28
Urmărește-ne peGoogle news
Fetiță de trei ani din Suceava, în stare gravă, după o supradoză de sirop de tuse
Foto: Pixabay/ Imagine cu caracter ilustrativ

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată marți, 31 mai, de către medicii Spitalului Municipal Rădăuți după ce o femeie s-a prezentat aici cu fiica ei în vârstă de 3 ani, aceasta din urmă înghițind involuntar sirop de tuse.

În urma verificărilor, s-a stabilit că, marți, în jurul orei 10:00, în timp ce mama se afla într-o cameră a locuinței și adormea, unul dintre cei trei copii ai săi, fetița în vârstă de 3 ani s-a deplasat într-o altă încăpere, unde fiind nesupravegheată, a băut mai multe înghițituri de sirop de tuse.

Când a descoperit ce a făcut fetița, mama a dus-o pe minoră la Spitalul municipal Rădăuți, unde acesteia din urmă i s-au acordat îngrijiri medicale, a fost diagnosticată cu „ingestie involuntară de alte analgezice, neopioide și antidiuretice”, rămânând internată pentru supraveghere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.