Polițiștii fac percheziții în mai multe județe, într-un dosar de evaziune fiscală - Prejudiciul este de peste 150.000 de lei

Mai multe percheziţii au loc joi dimineaţă, în judeţele în Mureş, Iaşi şi Galaţi, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat se ridică la peste 150.000 de lei.

Ian 11, 2024 - 10:12
Urmărește-ne peGoogle news
Polițiștii fac percheziții în mai multe județe, într-un dosar de evaziune fiscală - Prejudiciul este de peste 150.000 de lei
Imagine cu caracter ilustrativ

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează 15 percheziţii domiciliare, în judeţele Mureş, Iaşi şi Galaţi, pentru documentarea activităţii infracţionale de evaziune fiscală”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureş.

Prejudiciul estimat, până în prezent, este de aproximativ 153.400 de lei.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Activităţile beneficiază de sprijinul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, al poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Iaşi şi Galaţi, precum şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş.