Alba Iulia: Un elev a murit după ce a căzut de la etajul 4 al Liceului Militar - Poliția și școala au început anchete, în paralel

Un elev în vârstă de 15 ani a murit după ce a căzut de la etajul 4 al Licului Militar din municipiu. Pentru moment, nu se cunosc informații legate de cauzele producerii acestui accident. Urmează ca poliția să stabilească asta în urma unei anchete. Unitatea școlară a demarat, la rândul său, propriile sale investigații.

Ian 11, 2024 - 10:02
Urmărește-ne peGoogle news
Alba Iulia: Un elev a murit după ce a căzut de la etajul 4 al Liceului Militar - Poliția și școala au început anchete, în paralel
Foto: Colegiul Militar din Alba Iulia / Adevărul

Un minor în vârstă de 15 ani, elev al Liceului Militar din municipiul Alba Iulia, a murit, joi dimineață, după ce a căzut de la etajul 4 al unității de învățământ. Minorul a fost resuscitat timp de mai multe minute de medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului, însă fără răspuns, astfel că aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

La fața locului se află mai multe echipaje de poliție.

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauzele producerii incidentului.

Și reprezentanții unității școlare fac investigații. Rămâne de stabilit dacă adolescentul se afla în pauză sau în timpul orelor în momentul accidentului. De asemnea, trebuie stabilit și dacă vorbim despre un accident sau despre o tentativăd e sinucidere.