Un agent de la structura de intervenție de la Penitenciarul Aiud, a murit în urma unui infarct miocardic, la ieșirea din tură - Alex avea 31 de ani

Agentul de la structura de intervenţie de la Penitenciarul Aiud, în vârstă de 31 de ani, care a murit luni, după ce a ieşit din tură a suferit un infarct miocardic. Acest diagnostic a fost pus în urma necropsiei ce a avut loc în cursul zilei de marți, 9 ianuarie.

Ian 9, 2024 - 21:12
Ian 9, 2024 - 21:14
Urmărește-ne peGoogle news
Un agent de la structura de intervenție de la Penitenciarul Aiud, a murit în urma unui infarct miocardic, la ieșirea din tură - Alex avea 31 de ani
Foto: Alex Dreghici / Facebook

Agent operativ la SASS, lui Alex Dreghici i s-a făcut rău imediat după ce a ieşit din serviciu, în faţa Penitenciarului. Transportat la spital, a intrat în stop cardiorespirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Colegii acestuia din Poliția Aiud au deschis dosar penal ”in rem” pentru ucidere din culpă, pentru a putea afla cauza morții. Nu există suspiciuni privind alte cauze ale decesului.

„Unul dintre tinerii mei colegi, un tânăr care a crescut sub ochii mei, un tânăr pe care l-am îndrumat şi sfătuit, alături de care am participat la zeci de misiuni, împreună cu care am mâncat la aceeaşi masă ani de zile, unul dintre copiii mei, a plecat la ceruri! Azi dimineaţă, la ora 7:30, când am ieşit din serviciu, a fost ultimul coleg cu care am dat mâna. Acum, nu mai este! Doamne, cât de crudă poate fi viaţa, uneori! Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Penitenciarul Aiud şi SASS au pierdut un om de valoare. Noi, cei care am muncit alături de tine, am pierdut un prieten şi un camarad de nădejde”, a transmis, pe o reţea de socializare, un angajat al Penitenciarului Aiud.

Şi reprezentanţii Sindicatului de la Penitenciarul Aiud au transmis un mesaj de condoleanţe la „trecerea la cele veşnice, la o vârstă prea tânără" a colegului lor.

”Dragi colegi, vă anunţ cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veşnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, Dreghici Alexandru-Cristian, care activa în cadrul grupei SASS, din cadrul Penitenciarul Aiud. Nu există cuvinte care să poată alina durerea şi tristeţea familiei, rudelor şi apropiaţilor. Noi, colegii lui, împărtăşim această mare pierdere, durere şi urăm multă putere familiei întru depăşirea acestei mari tristeţi! Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare. Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea şi înţelepciunea. Un specialist priceput şi un om cu o conduită ireproşabilă. Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Federaţiei Sindicatelor din Sistemul Penitenciar.

Sursa: ziare.com