Un fost ofițer SRI a fost jefuit ca-n filme - Din vila bărbatului au dispărut un pistol letal și zeci de cartușe

Fostul ofițer SRI, care a căzut pradă hoților de sărbători, are în spate o carieră impresionantă. În cei peste 18 ani de experiență, bărbatul a participat la misiuni de securitate deosebit de importante atât în țară, cât și în străinătate.

Ian 7, 2024 - 18:37
Urmărește-ne peGoogle news
Un fost ofițer SRI a fost jefuit ca-n filme - Din vila bărbatului au dispărut un pistol letal și zeci de cartușe
Foto: Poliția Română/ Facebook

Conform Antena 3, păgubitul ar fi asigurat securitatea pentru importanți demnitari, printre care președintele Statelor Unite ale Americii, în momentul în care acesta a venit în România. De asemenea, s-a aflat în dispozitivul de securitate pentru șeful FBI, dar și pentru mai mulți președinți de țări. dar și pentru președintele României de mai multe ori., așa cum reiese dintr-o prezentare a sa expusă în mediul online.

De asemenea, acesta ar fi participat la misiuni în Irak, în Emiratele Arabe Unite, dar și în Afganistan. Aceeași sursă precizează că pistolul letal care a dispărut din locuința sa este deținut legal.

Este alertă în Voluntari, după ce locuința unui fost ofițer SRI a fost spartă. Din casă au dispărut un pistol letal, zeci de cartușe, dar și bijuterii. În momentul loviturii, în vila situată într-un complex rezidențial nu se afla nimeni. Păgubitul a indicat deja un posibil autor al spargerii.

Polițistul era plecat de acasă împreună cu familia, moment în care hoții au pătruns nestringheriți în locuință. Bărbatul le-a spus deja anchetatorilor pe cine bănuiește în acest caz. El crede că femeia de serviciu pe care o concediase în urma o lună ar fi putut să dea spargerea, împreună cu soțul ei, relatează Observator News. Până la această oră, hoții nu au fost prinși.

Spargerea a fost dată într-un complex rezidențial din Voluntari, Ilfov. Suspecții au pătruns în vilă când proprietarii erau plecați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, și au furat din seif o armă, 24 de cartușe și bijuterii. Victima jafului le-a povestit anchetatorilor că nu are dușmani, dar se gândește că fapta ar fi putut fi comisă de menajera pe care o concediase recent,    

„A fost, pe care am dat-o afară. Nu făcea nimic și Suzana  (n.r. soţia mea) i-a zis, n-ai făcut aia, n-ai făcut aia. A început să pună botul, să plângă și a plecat trântind ușa”, a spus fostul ofțier SRI, conform sursei citate.

Sursa: Adevărul