Cei patru bărbați care s-au bătut cu jandarmii pe o plajă din Costinești în luna august, au fost trimiși în judecată

Cei patru bărbați care s-au luat la bătaie cu jandarmii, în luna august, pe plajă din stațiunea Costinești, au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ian 3, 2024 - 15:35
Urmărește-ne peGoogle news
Cei patru bărbați care s-au bătut cu jandarmii pe o plajă din Costinești în luna august, au fost trimiși în judecată
Foto: Captură Video

Mai mulți bărbați s-au încăierat pe o plajă din Costinești și a fost nevoie de intervenția polițiștilor și jandarmilor pentru a aplana conflictul. Incidentul s-a petrecut în luna august. Oamenii legii au folosit gazele lacrimogene pentru a pune punct scandalului. La aproape jumătate de an, cei patru au fost trimiși în judecată, relatează ReplicaOnline.ro.

Vă reamintim că polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, la data de 15 august, în jurul orei 14.15, de doi bărbați, de 19 ani și respectiv 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresați fizic de mai multe persoane necunoscute.

La fața locului s-au deplasat două patrule mixte, formate din polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, care au identificat persoanele bănuite, respectiv 6 bărbați. Aceștia au avut un comportament recalcitrant și agresiv fizic față de oamenii legii, pe care i-au amenințat, "motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliției stațiunii Costinești".

„În timpul intervenției în stațiunea Costinești, jandarmii s-au confruntat cu situații tensionate, în care au fost expuși la comportamente agresive și injurii repetate din partea persoanelor implicate în conflict.

Menționăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție.

În situația în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancțiunilor prevăzute de regulamentele militare“, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă Constanța.