Expertul criminalist, Tudorel Butoi, e sigur că focul devastator de la Ferma Dacilor a fost pus - Bilanțul a crescut la 8 victime

Tudorel Butoi, expert criminalist, a avut o intervenție la un post TV în care a explicat de ce este de părere că incendiul devastator de la pensiunea Ferma Dacilor, din Tohani, județul Prahova, a fost pus intenționat.

Dec 26, 2023 - 21:00
Urmărește-ne peGoogle news
Expertul criminalist, Tudorel Butoi, e sigur că focul devastator de la Ferma Dacilor a fost pus - Bilanțul a crescut la 8 victime
Foto: Butoi Tudorel / Facebook

„În momentul în care ai o dispoziție teritorială cu căsuțe, în care n-ai aprobări, n-ai una, n-ai alta, deranjezi vecinătățile. În egală măsură, pot să existe conflicte pe datorii neonorate, pe deranj în altă zonă a activităților respective, pe țepe pe care și le dau unii altora.

Nimeni nu va putea vreodată să mă convingă că nu e mână criminală câtă vreme eu vorbesc de spontaneitatea și concomitența acestor incendii.

Păi au fost legate pe ață? Să ia foc unul după altul... Nu. Au fost, probabil, puse. E o ipoteză, o idee”, a spus Tudorel Butoi, marți seara.

„ISU exclude această ipoteză, dar în egală măsură, acolo este ISU, este Serviciul Criminalistic, Institutul de Criminalistică, Parchetul, oameni care cu mintea în cap vor pune lucrurile la punct și vor face cercetările.

Pe unde trece pompierul, halal să mai faci cercetare criminalistică. Criminalistica înseamnă lupă, înseamnă microprobe”, a mai spus expertul în Criminalistică - Tudorel Butoi.

Bilanțul parțial al incendiului de la Ferma Dacilor din Prahova urcase, marți seară, la șase morți.