Bărbatul care a omorât o tânără însărcinată, a fost reținut - Atacatorul a folosit o drujbă

O angajată a unui magazin alimentar a fost înjunghiată mortal de tatăl patroanei sale. Victima avea 25 de ani și era însărcinată în patru luni. Făptașul a fost reținut. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Dec 8, 2023 - 17:40
Urmărește-ne peGoogle news
Bărbatul care a omorât o tânără însărcinată, a fost reținut - Atacatorul a folosit o drujbă
Foto: Poliția Română/ imagine cu caracter ilustrativ

Potrivit informațiilor oficiale, bărbatul în vârstă de 72 de ani a omorât-o pe tânăra însărcinată folosind o drujbă pentru a-i tăia gâtul.

„Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele: La data de 07.12.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență,următoarea situație de fapt: În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorulunui magazin alimentar din mun. București, sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuțit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturiși libertăți de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru operioadă de 30 de zile”, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.