Un polițist de la Rutieră a luat atitudine față de șoferii care fentau coloana și depășeau pe linia de tramvai, în București

Un agent de la Poliția Rutieră a adus bucurie multor șoferi care asistă neputincioși la un fenomen care a căpătat amploare în România: depășirea coloanei de mașini în situațiile de aglomerație în trafic.

Dec 6, 2023 - 12:27
Urmărește-ne peGoogle news
Un polițist de la Rutieră a luat atitudine față de șoferii care fentau coloana și depășeau pe linia de tramvai, în București
Foto: Captură Video

O filmare postată pe Facebook pe data de 4 decembrie arată un agent pe motocicletă de la Poliția Rutieră București descinzând în zona Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sârbu”.

Polițistul s-a postat în fața coloanei lungi de mașini care încerca să fenteze traficul depășind pe linia de tramvai și apoi reîncadrându-se "cu forța" pe sensul legal de circulație.

Depășirea coloanei este sancționabilă, conform Codului Rutier, cu ridicarea permisului de conducere. Din cauza numărului foarte mare de contravenienți, agentul de la Rutieră a decis să le aplice o altă pedeapsă: toții șoferii care au încercat să le ia fața ilegal colegilor de trafic au fost întorși din drum și retrimiși să coada coloanei normale de autoturisme.

Unul dintre șoferii care circulau regulamentar în situația dată i-a strigat agentului de la Rutieră: "Bravo, ești eroul zilei!".

Sursa: ziare.com