Descoperire într-o pădure din Germania: Un bărbat din Bacău a fost găsit mort într-un cort improvizat - Lângă acesta a fost găsit și un jurnal, cu „Repetiții la pian”

Un bărbat, mort încă din 2019, a fost descoperit într-un cort improvizat. Bărbatul ar fi fost născut în 1970, în Bacău.

Noi 26, 2023 - 22:23
Urmărește-ne peGoogle news
Descoperire într-o pădure din Germania: Un bărbat din Bacău a fost găsit mort într-un cort improvizat - Lângă acesta a fost găsit și un jurnal, cu „Repetiții la pian”
Foto: bild.de

Un bărbat care se afla în drumeție într-o pădure de lângă Uberlingen (Germania) a descoperit săptămâna trecută un cadavru ascuns în vegetație, despre care autoritățile germane susțin că ar fi al unui bărbat român, scrie Libertatea, citând publicația Bild.

Potrivit poliției, bărbatul găsit într-un cort improvizat, făcut din prelată și ramuri, ar fi murit în 2019, indiciul fiind dat de ambalajele alimentelor care erau în respectivul adăpost.

De asemenea, în și în jurul cortului improvizat, au fost găsite scaune de camping, un arzător cu gaz, mai multe hârtii și un jurnal. În filele jurnalului au fost găsite mai multe texte scurte, cu titlul atractive pentru un posibil om al străzii: ”Repetiții la pian”, ”Tango în Augsburg”, ”Tur de apartamente în Ulm”.

Bărbatul descoperit de drumeț ar fi din născut în Bacău, la 1 mai 1970, după potrivit pașaportul expirat din 2017, pe care polițiștii l-au găsit într-un rucsac ce era în adăpostul improvizat. Tot acolo, au fost găsite un portofel, o cheie, dar și o carte de identitate, italiană.

Astfel, anchetatorii au descifrat numele Isidor  F., iar potrivit publicației SudKurier actele de identificare indică faptul că bărbatul ar fi născut în Bacău.

Având în vedere că decesul acestuia a intervenit în urmă cu 4 ani, deși corpul bărbatului necunoscut a fost autopsiat, rezultatul nu a ajutat în dezlegarea misterului, ci mai mult l-a adâncit.

”Din rezultate, nici identitatea persoanei decedate, nici cauza morții nu au putut fi determinare fără urmă de îndoială. Sunt necesare investigații suplimentare pentru acesta.”, a explicat inspectorul șef de poliție Simon Gipper, din Ravensburg.

De asemenea, inspectorul a afirmat că ”nu există nicio dovadă concretă că e vorba despre o crimă violentă”.

Bărbatul a murit probabil din cauze naturale. ”Încercăm să colaborăm cu autoritățile de poliție din străinătate pentru a stabili dacă există un caz de persoană dispărută acolo”, a mai spus ofițerul de poliție.

Totodată, polițiștii au anunțat Ambasada Românieiț și i-au căutat în jurnal informații utile pentru anchetă.

Sursa: DCNews