Agenții șpăgari din Vama Calafat au fost arestați pentru 30 de zile în dosarul de luare de mită

Polițiștii șpăgari din Vama Calafat au fost arestați pentru 30 de zile. Agenţii sunt acuzaţi de luare de mită, dar şi alte infracţiuni.

Noi 23, 2023 - 19:09
Urmărește-ne peGoogle news
Agenții șpăgari din Vama Calafat au fost arestați pentru 30 de zile în dosarul de luare de mită
Imagine cu caracter ilustrativ

”În datele de 21.11.2023, respectiv 22.11.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au dispus reţinerea pe o durată de 24 de ore a 23 de inculpaţi - agenţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat, într-o cauză având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, respectiv luare de mită, dare de mită şi altele din Codul Penal”, anunţă, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Sursa citată a precizat că cei 23 de inculpaţi au fost prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj emiţând mandate de arestare pe o durată de 30 de zile pe numele agenţilor din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat.

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au făcut, marţi, 26 de percheziţii la domicilii din judeţul Dolj, într-un dosar care vizează comiterea unor fapte de corupţie.