Un cetățean român stabilit în Germania, a mers la poliţie şi şi-a dat dispărută soţia, dar a avut parte de surpriza vieţii lui

Un cetățean român stabilit în Germania s-a prezentat la o secție de poliție pentru a anunța că soția lui a dispărut de acasă și a avut parte de o surpriză de proporții când a aflat unde se afla aceasta.

Noi 21, 2023 - 22:38
Urmărește-ne peGoogle news
Un cetățean român stabilit în Germania, a mers la poliţie şi şi-a dat dispărută soţia, dar a avut parte de surpriza vieţii lui
Foto: Pixabay/ imagine cu caracter ilustrativ

Îngrijorat că soția lui nu răspundea la telefon, cetăţeanul român, în vârstă de 31 de ani, s-a dus vineri, 17 noiembrie, seara, la o secție de poliție din localitatea Poing, din landul Bavaria, ca să-i anunțe dispariția.

Acolo bărbatul a aflat că soția lui nu era dispărută, ci se afla în arest, după ce fusese prinsă la furat într-un magazin de pe raza localității, în ziua respectivă, potrivit merkur.de.

Mai mult, pentru că pe numele femeii exista și un mandat pentru executarea unei pedepse, primită după comiterea unor fapte fapte similare, ea fusese transferată la închisoarea pentru femei din München-Stadelheim.

Nu a fost singura veste șocantă pentru bărbat. Polițiștii i-au spus că și el era acuzat de complicitate, astfel că a ajuns și el după gratii, dar a fost eliberat după ce a plătit o amendă.

”Femeia care a fost transferată anterior la Munchen este încă în arest, deși soțul a declarat că va merge imediat acolo pentru a-i plăti amenda, ca să poată fi și ea eliberată”, a declarat media un reprezentant al poliției.