Polițistul local din Pitești, lovit cu pumnul de un tânăr de 20 de ani, a murit la spital după ce a stat două săptămâni în comă

Polițistul băgat în comă de tânărul de 19 ani a murit, după ce s-a chinuit aproape două săptămâni pe patul de spital. Agentul a fost lovit cu pumnul în față, a căzut și s-a lovit puternic la cap. Incidentul șocant a avut loc chiar în centrul Piteștiului. Agentul a rămas inconștient pe asfalt până la sosirea medicilor. Ulterior acesta a ajuns la spital și a fost băgat de urgență în operație. Agresorul a fost reținut, iar acum încadrarea juridică urmează să fie schimbată.

Noi 19, 2023 - 14:48
Urmărește-ne peGoogle news
Polițistul local din Pitești, lovit cu pumnul de un tânăr de 20 de ani, a murit la spital după ce a stat două săptămâni în comă
Foto: C.S. / Poliția Locală Pitești

Incidentul cu final tragic s-a petrecut după ce un tânăr de 19 ani, deranjat de faptul că agentul le-a atras atenția lui și prietenilor săi că beau alcool în parc și fac gălăgie, l-a lovit cu pumnul în față, iar acesta a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt.

Polițistul local, în vârstă de 55 de ani, mai avea câteva minute până să iasă din tură și era singur la momentul intervenției.

Scenele violente s-au petrecut sub privirile îngrozite ale călătorilor care tocmai coborau din autobuz, chiar în faţa unui colegiu din Pitești.

Comunicatul Poliției Locale despre decesul agentului.