Corabia: Un consilier județean a fost tâlhărit chiar în fața propriei locuințe - Hoții i-au furat borseta cu 1000 de euro

Consilierul județean George Ciucu a fost ținta unui jaf chiar în fața blocului său din Corabia. Hoții i-au cerut o țigară apoi l-au atacat. Incidentul a avut loc după ce George Ciucu a decis să treacă de la Partidul Național Liberal (PNL) la Partidul Social Democrat (PSD) Olt.

Noi 15, 2023 - 19:59
Urmărește-ne peGoogle news
Corabia: Un consilier județean a fost tâlhărit chiar în fața propriei locuințe - Hoții i-au furat borseta cu 1000 de euro
Foto: Facebook

„Din primele verificări, polițistii au stabilit identitatea persoanei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din orașul Corabia, județul Olt.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bibescu Vodă, din localitate, persoane necunoscute i-ar fi sustras bărbatului o borsetă, în care se aflau mai multe documente personale și o suma de bani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite, recuperării prejudiciului și dispunerii de măsuri legale”, transmit autoritățile.

Ulterior, consilierul a transmis pe Facebook că borseta a fost recuperată.