Comunicat al Poliției Ilfov după ce Gigi Becali a intrat cu mașina în șanț - Ce a făcut patronul FCSB imediat după accident

Gigi Becali, aflat la volanul unui autoturism marca Rolls-Royce, a fost implicat astăzi, într-un accident rutier pe centura București.

Noi 12, 2023 - 17:05
Urmărește-ne peGoogle news
Comunicat al Poliției Ilfov după ce Gigi Becali a intrat cu mașina în șanț - Ce a făcut patronul FCSB imediat după accident
Foto: Observatornews.ro

"Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el.

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină", a declarat patronul FCSB la scurt timp, dup[ incident.

La scurt timp, Poliția Ilfov a emis un comunicat de presă, în care a anunțat că se va analiza ceea ce s-a întâmplat, pentru a se lua măsuri legale. Poliția a confirmat că la fața locului nu mai era Gigi Becali, așa cum acesta confirmase în declarația sa.

”La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat și a intrat într-un șanț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești.

La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană.

Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege.

De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime.

Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.”, se arată în comunicatul emis de Poliție.

Sursa: ziare.com