Alba: Șoferul care s-a urcat beat la volan și a ucis trei tineri a fost trimis în judecată - Zeci de persoane îi cer daune

Șoferul de 19 ani din Alba, care în luna august a ucis trei tineri, după ce i-a spulberat cu mașina pe DN 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, a fost trimis în judecată.

Noi 11, 2023 - 17:48
Urmărește-ne peGoogle news
Alba: Șoferul care s-a urcat beat la volan și a ucis trei tineri a fost trimis în judecată - Zeci de persoane îi cer daune
Foto: albaiuliainfo.ro

Norbert Eduard Palko este acuzat pentru ucidere din culpă, iar dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

23 de persoane, rude ale băieților decedați cer daune morale și materiale de la Palko, scrie alba24.ro.

Șoferul de 19 ani a provocat un accident rutier în care trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani și-au pierdut viața.

La testarea cu etilotestul a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei tineri făceau parte dintr-un grup de 6 persoane, grup care se deplasa pe marginea drumului către benzinăria din Sântimbru și au fost spulberați sub ochii prietenilor lor.

Unuia dintre tineri i-au fost retezate picioarele de la genunchi în jos, iar bucăți din corpurile victimelor au fost împrăștiate pe o suprafață de zeci de metri.

Polițiștii de la criminalistică au avut nevoie de câteva ore pentru a putea aduna corpurile victimelor, împrăștiate pe drum și pe câmpul de pe marginea șoselei.

Mașina a fost găsită în câmp la circa 200 de metri de locul accidentului. Se presupune că mașina pe care o conducea șoferul de 19 ani, cu permis obținut în luna decembrie avea în jur de 150 km la oră.

Sursa: ziare.com