Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Veteranilor: Omagiem memoria celor care au pus țara înaintea propriei vieți

Liderul PNL Nicolae Ciucă evidenţiază că de Ziua Veteranilor din Teatrele de Operaţii omagiem memoria celor care au pus ţara înaintea propriei vieţi şi îi celebrăm pe toţi militarii români care au dovedit curaj, devotament şi spirit de sacrificiu în misiuni îndeplinite alături de aliaţi.

Noi 11, 2023 - 17:21
Urmărește-ne peGoogle news
Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Veteranilor: Omagiem memoria celor care au pus țara înaintea propriei vieți
Foto: Nicolae Ionel Ciucă / Facebook

"Astăzi îi onorăm pe militarii români care au îndeplinit misiuni în teatrele de operaţii externe. Omagiem memoria celor care au pus ţara înaintea propriei vieţi şi care şi-au dat viaţa pentru stoparea războiului, a crimei şi suferinţei celor nevinovaţi. Îi celebrăm, totodată, pe toţi militarii români care şi-au dovedit curajul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu în misiuni îndeplinite alături de aliaţii noştri", a scris, Ciucă, sâmbătă, pe Facebook.

Potrivit lui Ciucă, "fiecare veteran al misiunilor din teatrele de operaţii poartă în inimă povestea unică a unei profesii care este expresia unui patriotism adevărat, curat, care a salvat, de fiecare dată, România".

"Fiecare misiune încheiată cu succes alături de partenerii noştri din NATO a contribuit la creşterea gradului de securitate al României şi la protejarea cetăţenilor noştri. Transmit urări de bine, de sănătate şi linişte sufletească tuturor veteranilor României şi familiilor acestora, precum şi recunoştinţa mea profundă. Misiunile îndeplinite cu succes în teatrele de operaţii sunt o experienţă grea pentru fiecare militar, care îţi întăreşte însă inima, credinţa şi iubirea faţă de ţară, pentru totdeauna. O rugăciune şi un gând bun, respect şi recunoştinţă veteranilor Armatei României", a transmis Ciucă.