O polițistă din Timiș a fost bătută și trasă de păr în timp ce încerca să aplaneze un conflict - Aceasta a scăpat din mâinile agresoarei doar cu ajutorul colegilor

O polițistă a ajuns pe mâna medicilor, după ce, aflată în timpul muncii, a fost victima unei agresiuni fizice. Scenele de violență greu de imaginat s-au derulat, recent, într-o localitate din județul Timiș. Între timp, agresoarea – acuzată de ultraj – a fost arestată.

Noi 6, 2023 - 17:05
Urmărește-ne peGoogle news
O polițistă din Timiș a fost bătută și trasă de păr în timp ce încerca să aplaneze un conflict - Aceasta a scăpat din mâinile agresoarei doar cu ajutorul colegilor
Foto: Poliția Română/imagine cu caracter ilustrativ

O poliţistă din judeţul Timiş care a încercat să aplaneze un conflict în localitatea Beregsău Mare a fost atacată şi bătută de o femeie.

 Agresoarea a fost arestată preventiv, fiind acuzată de ultraj.

În acest caz ar mai fi de menționat faptul că poliţista a reuşit să îşi cheme colegii în ajutor, iar aceştia au imobilizat-o pe agresoare.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au făcut publice, luni, detalii despre acest caz. Așa s-a aflat că victima, agent principal de poliţie, ar fi fost lovită de femeie atât cu pumnii, cât și cu picioarele, dar și trasă de păr.

„În data de 04.11.2023, în jurul orei 19:50, în timp ce inculpata se afla în localitatea Beregsău Mare, judeţul Timiş, a agresat-o fizic pe persoana vătămată, agent principal de poliţie, ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în timpul programului de lucru, lovind-o, în repetate rânduri, cu pumnii, picioarele şi trăgând-o de păr, într-un loc public, cauzându-i victimei leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale”, se menționează, luni, într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Agresoarea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, pentru ultraj.

Sursa: Național