Femeia de 60 de ani peste care a căzut contabila care a încercat să se sinucidă, a murit

Femeia în vârstă de 60 de ani care a fost operată după ce o altă femeie, de 43 de ani, a căzut peste ea când s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Capitală a murit, în noaptea de miercuri spre joi, la spital. Ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri.

Oct 26, 2023 - 10:59
Oct 26, 2023 - 10:59
Urmărește-ne peGoogle news
Femeia de 60 de ani peste care a căzut contabila care a încercat să se sinucidă, a murit

O femeie a încercat să se sinucidă și s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din zona Unirii.

Ea ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care trecea pe stradă.

Cele două au fost duse de urgență la spital însă, în noaptea de miercuri spre joi, femeia în vârstă de 60 de ani a murit.

„La data de 25 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal.

De asemenea, ambele persoane erau conștiente, într-o stare mai gravă fiind femeia de 60 de ani.

Totodată, echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, au transportat cele două persoane la unități medicale, pentru îngrijiri suplimentare.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat că femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5”, anunța Poliția Capitalei.