Polonia: Un hoț s-a dat drept manechin în vitrină pentru a sparge un magazin - A stat nemișcat ore întregi așteptând să dea lovitura

Un hoț polonez în vârstă de 22 de ani a folosit o metodă de operare ce pare desprinsă din filmul „BD la munte și la mare”. Hoțul cu pricina s-a gândit să se prefacă drept "manechin" în vitrina unui magazin de bijuterii și să aștepte până dă lovitura.

Oct 20, 2023 - 00:12
Urmărește-ne peGoogle news
Polonia: Un hoț s-a dat drept manechin în vitrină pentru a sparge un magazin - A stat nemișcat ore întregi așteptând să dea lovitura
Foto: Policja m.st. Warszawy

Hoțul cu idei inspirate de filmele de acțiune a așteptat până după ora de închidere a magazinului și apoi a acționat rapid pentru a sustrage bijuterii valoroase. Poliția din Varșovia nu a dezvăluit numele magazinului, dar a furnizat detalii despre modul ingenios în care hoțul a acționat.

Bărbatul a fost fotografiat stând nemișcat în vitrină, încercând din răsputeri să se asemene cu manechinele pe care erau expuse bijuteriile. Strădaniile sale au dat roade o perioadă, întrucât personalul magazinului și clienții nu au observat nimic neobișnuit în timp ce acesta stătea acolo.

După ce s-a simțit în siguranță, hoțul a început să se plimbe prin diverse raioane ale magazinului și a furat bijuterii. Totul a luat sfârșit atunci când personalul de securitate l-a observat în timp ce încerca să fugă, scrie Știri Diaspora. El a fost reținut și ulterior arestat de poliție.

Cu toate acestea, acest incident nu a fost singurul în care bărbatul a fost implicat. Conform autorităților, el a fost acuzat de mai multe infracțiuni comise în diverse locații. Într-unul dintre cazuri, el a așteptat la un restaurant dintr-un alt centru comercial până când acesta s-a închis, după care a pătruns într-un magazin de îmbrăcăminte și a schimbat hainele cu unele noi, înainte de a reveni la restaurant pentru a lua o altă masă.

Într-un al treilea incident, hoțul a așteptat până după ora de închidere în altă locație și a luat bani din mai multe case de marcat și a încercat să fure alte obiecte. Autoritățile au publicat imagini cu arestarea acestuia, iar bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de trei luni.