O polițistă din Republica Moldova, prinsă furând haine din Palas Mall din Iași, continuă să profeseze - Cum a scăpat tânăra de acuzații

O angajată a Inspectoratului General pentru Migrație din Republica Moldova, prinsă la furat în Palas Mall din Iași, continuă să profeseze după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași a renunțat la urmărirea penală.

Sep 28, 2023 - 09:55
Sep 28, 2023 - 10:21
Urmărește-ne peGoogle news
O polițistă din Republica Moldova, prinsă furând haine din Palas Mall din Iași, continuă să profeseze - Cum a scăpat tânăra de acuzații
Foto: crime-moldova.com

Potrivit crime-moldova.com, Ludmila Antonova a fost reținută de un paznic la 28 iulie 2020, în timp ce fura din magazinul H&M din Complexul Comercial Palas Mall Iași. Paznicii au sesizat poliția care a găsit la tânăra infractoare prinsă în flagrant încălțăminte și mai multe articole de vestimentație sustrasă din diferite magazine de la centrul comercial din Iași. Aceasta „cumpărase” tot ce putuse: bluze, maiouri și chiar șosete.

Sursa citată mai arată că tânăra avea și un dispozitiv special pentru supraveghere video. Ludmila le-a declarat oamenilor legii că este polițistă din Chișinău și că se afla într-o misiune specială la Iași. Ea a precizat că urmărea șoferii din Republica Moldova care aduc oamenii să-și perfecteze acte românești.

Potrivit unei ordonanțe semnate de Alina Barna, procuror pe lângă Parchetul Judecătoriei Iași, Ludmila Antonova nu a prezentat documente care să confirme că era în misiune la Iași și nici nu a prezentat legitimația care să ateste că este polițistă.

În octombrie 2022, procurorul ieșean a decis scoaterea de sub urmărire penală a Ludmilei Antonova pentru că nu a mai dat curs citațiilor, paguba a fost restituită după ce a fost reținută, iar infracțiunea este una ușoară.

Sursa: ziare.com