Un bărbat din Timișoara a murit după ce s-a electrocutat în timp ce făcea duș

A fost deschis dosar penal de ucidere din culpă după ce un bărbat a murit electrocutat în timp ce făcea duș.

Sep 18, 2023 - 22:29
Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat din Timișoara a murit după ce s-a electrocutat în timp ce făcea duș
Imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Timișoara, a fost găsit mort, în baie, în timp ce făcea duș, scrie TION. Potrivit susei, electrocutarea ar fi cauzată de o defecțiune la boilerul cu care bărbatul își încălzea apa.

”La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18:51, polițiștii Secției 4 Poliție Timișoara au fost sesizați despre o persoană, posibil electrocutată, pe strada Gării, din municipiul Timișoara.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, echipajul medical, declarând decesul bărbatului, în vârstă de 40 de ani”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, scrie presa locală.

Potrivit sursei menționate, cel mai probabil, bărbatul a murit după ce s-a electrocutat din cauza unei defecțiuni a unui boiler.

Polițiștii au deschis acum, conform procedurilor, un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceștia urmează să stabilească exact condițiile în care și-a pierdut viața bărbatul. Ancheta a fost preluată de polițiștii de la Secția Regională a Poliției Transporturi Timișoara.


O altă situație în care se poate pune viața în pericol atunci când faceți duș este cea în care faceți acest lucru în timpul furtunilor, cu descărcări electrice.

În cazul în care există o problemă de scurgere electrică sau un echipament electric defect în baie, contactul cu apă în timpul unei furtuni ar putea mări riscul de electrocutare.

În general, este indicat să rămâi departe de orice activitate care implică contactul cu apă și electricitate în timpul unei furtuni pentru a te proteja de pericolele asociate cu descărcările electrice, avertizează specialiștii, citați de CNN.

Sursa: DCNews