Argeș: Jaf la un magazin de pompe funebre - Un bucureştean a furat cinci cruci în mijlocul nopţii, în valoare de 10.000 de lei

Un bărbat de 36 de ani din Bucureşti a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi furat 5 cruci funerale de la un magazin de pompe funebre din Argeş. Acesta a acţionat alături de un complice în 2 nopţi diferite.

Sep 6, 2023 - 23:13
Urmărește-ne peGoogle news
Argeș: Jaf la un magazin de pompe funebre - Un bucureştean a furat cinci cruci în mijlocul nopţii, în valoare de 10.000 de lei
Imagine cu caracter ilustrativ

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, din cercetări a reieşit că faptele au fost comise în două nopţi, 4 spre 5 august, respectiv 18 spre 19 august, suspectul fiind ajutat de un complice. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 10.000 de lei.

"În ziua de 5 septembrie a.c, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările în două dosare penale în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi au efectuat o percheziţie domiciliară, în baza autorizării de către instanţa competentă, pe raza comunei Cernica, judeţul Ilfov (...) În urma percheziţiei, la locaţia în cauză a fost descoperită o cruce cu caracteristici ce corespund celor sustrase", se precizează în comunicat.

Suspectul a fost audiat şi ulterior a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru furt, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive.