Polițiștii au reușit să-l prindă pe șoferul fugar pe care au încercat să-l oprească cu focuri de armă - Acesta se ascundea în subsolul unei case din Timișoara

Un șofer fugar, dat în urmărire internațională după ce a fugit de polițiștii din Timișoara ca să nu fie arestat, a fost prins joi după-amiază.

Sep 2, 2023 - 11:12
Urmărește-ne peGoogle news
Polițiștii au reușit să-l prindă pe șoferul fugar pe care au încercat să-l oprească cu focuri de armă - Acesta se ascundea în subsolul unei case din Timișoara
Foto: Poliția Română

Acesta se ascundea în subsolul unei case. În urmă cu două săptămâni, oamenii legii au încercat să-l prindă folosind armele, dar bărbatul a fugit.

Marco Munteanu are 35 de ani, are cetăţenie germană, dar domiciliul în Timişoara.

Pe 16 august, Mercedesul pe care îl conducea Munteanu a fost oprit de polițiști pe bulevardul Take Ionescu. Agenţii i-au verificat actele şi au văzut că era dat în urmărire internațională.

Șoferul a demarat în trombă. A urmat o cursă prin oraş. Agenţii au reuşit, la un moment dat, să-l blocheze în trafic, însă chiar dacă au tras un foc de avertisment, nu l-au putut opri.

Munteanu a fugit cu mașina spre Gara de Est. Apoi a lăsat-o în curtea casei unei familii de romi de pe strada Lorena și a dispărut.

Polițiștii au scotocit proprietatea si întreg cartierul, dar n-au reușit să-i dea de urmă lui Marco. Au fost organizate filtre în mai multe zone din Timișoara, fără rezultate însă.

Zilele trecute au aflat că fugarul se ascunde într-o casa din Timișoara, în zona Prințul Turcesc. Joi după-amiază au încercuit locuința și l-au încătușat în subsolul în care se afla.

Marco Munteanu a fost luat pe sus de mascați si dus la audieri la sediul IPJ Timiș, potrivit gds.ro

Acesta are pe numele său emis un mandat european de arestare. Este căutat de autoritățile din Germania pentru fals, uz de fals și înșelăciune, care ar fi dus la o pagubă de câteva sute de mii de euro.

Se fac cercetări pentru a se stabili cine l-a ascuns pe fugar în cele două săptămâni.